Over Agridor

Zorgeloos exporteren doet u met Agridor.

Vanuit Nederland leveren wij kwalitatief hoogwaardige landbouwproducten naar groothandels over de hele wereld. Het hele jaar door vinden onze aardappelen, uien en wortelen een weg naar diverse eindbestemmingen. Of u nu een retailer, groothandelaar, distributeur en/of importeur bent, Agridor is in staat om waar dan ook ter wereld aan uw wensen te voldoen. Wij ontzorgen. En dat al meer dan 40 jaar…

Ruim 40 jaar ervaring

Agridor is al meer dan 40 jaar thuis in de wereld van aardappelen, uien en wortelen. Door onze jarenlange ervaring en connecties weten wij als geen ander hoe exporteren werkt en hebben we wereldwijd een breed en betrouwbaar netwerk opgebouwd. 

Wij werken graag aan een duurzame relatie met u als klant. Zo zorgen wij ervoor dat we een betrouwbare partner kunnen worden en u maximaal kunnen bedienen. 

Van teelt tot export

Agridor verscheept jaarlijks een aanzienlijke hoeveelheid containers. Maar voordat de producten bij u als klant worden geleverd, gaat er nog een uitgebreid proces aan vooraf. Dit begint op het moment dat de telers ons de aardappelen, uien en wortelen leveren.

De producten worden schoongemaakt, gecontroleerd en gesorteerd op grootte. Hierna worden ze volledig geautomatiseerd verpakt in de door u gewenste hoeveelheid. Nadat de producten verpakt zijn, worden ze op voorraad gehouden in onze eigen distributiehal. Van daaruit worden dagelijks de bestellingen klaargemaakt en klaargezet voor transport. Op naar de haven, waar de aardappelen, uien en/of wortelen in de beste condities naar uw bestemming worden verscheept.